Fortsatt byggnation av showroom!


Jag då var det måndag igen och bygget fortsätter. Denna veckan skall elektrikern komma och avsluta jobbet med dragningar och sätta elskåpet på plats.

Skönt att kommit så här långt. Nu är tak och väggar på plats i båda rummen och sedan är det spackling och målning. I vanlig ordning väntar jag på de lite mer roliga detaljerna som t  e x tapetsering! Att spisen kommer på plats och inredningen!  🙂

Jag längtar efter att se hur fint det blir och detta kommer inte bara bli vårt showroom utan detta kommer bli mitt kreativa rum där jag kan få klippa tyg och pyssla och sätta ihop inredningar till våra kunder. Det kommer att bli en enorm uppdatering i jämförelse med vårt lager just nu! Men mycket jobb behöver göras för jag skall rensa ut alla tyg- och tapetböcker som ersatts av andra böcker för det har jag inte gjort på ett tag!

På vårt lager ser det också ganska fint ut i nuläget men det skall bli så skönt att få ”hem” allt så jag kan titta på det när jag får en idé och inte åka ut till vårt lager för att göra det! Samtidigt skall det bli skönt att få städa ut lagret för vi har två delar och en av delarna skall bort. Den andra kommer vi behöva för att lagerföra detaljer som inte kommer få plats i vårt showroom.

 

Detta är så klart bara en bråkdel av alla böcker vi har! Sedan skall vi inte tala om tapetböcker, tyger och produkter. Det kommer bli så roligt att få ett ställe dit vi verkligen kan ta våra kunder igen och visa upp lite mer produkter än vi kunnat göra innan. Vårt showroom kommer vara lite som en pop-up store, en möjlighet att komma och klämma och känna på saker och ting och kunna låna hem tapet- och tygböcker, men självklart också att kunna handla plädar och kuddar på plats.

Hoppas ni får en fin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.