Nu är pappen borttagen – Showroom! 4 kommentarer


Alltså att se dessa framsteg. Nu går det fort. Nu är det bra golvlister kvar! På fredag kommer en möntör och skall installera vår varmluftspump och jag skall skriva mer om vad vi valt och varför. Sedan skall det sättas golvlister och belysning så klart!

Så fint det blir. Golvet är fantastiskt och Stefan har lagt det så snyggt och det går som ett ”flow” in i nästa rum!

Nu ser man hur stort behovet är av att putsa fönstren! Vi känner oss grymt nöjda och hela byggnaden känns som ett lyft för hela vårt hus! Om vi någon gång säljer vårt hus så kan jag se någon galning vilja ha detta till garage och ställa sin fina veteranbil i och kunna titta på den när den står där! Bara en kul idé jag fick!

Nu i veckan skall vi plocka hit alla kollektionsböcker från lagret från bland annat Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren för att avgöra hur vi skall bygga för att allt skall få plats. Vi måste först sortera ut det som gått ut och sedan göra en estimering om hur mycket vi behöver. Vi har ännu inte riktigt bestämt allting, men vi har en idé om tapeter för att göra det fint och göra en snygg bas.

I dag blir det förmodligen sättning av lister. Tänk vad man hela tiden längtar efter nästa steg för att få se när det är klart! Det går undan nu måste jag säga! Alla tunga delar är klara, även om det fortfarande krävs massor av arbete  för att få det riktigt fint!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Nu är pappen borttagen – Showroom!