Nu börjar jobbhösten på allvar!


Detta inlägg innehåller adlinks i samarbete med Pretty Home

Hur känns det för er, har ni gjort er första arbetsdag efter semestern i dag. Eller har ni redan börjat jobba?

För mig känns det alldeles extra skönt att börja efter semestern med ett alldeles sprillans nytt showroom. Dels att allt finns samlat på ett och samma ställe och dels att det blev ett sådant fantastiskt fint showroom. Vi har gjort allting från att rita huset till att bygga det med allt vad det innebär och ni kan följa den resan här inne på min blogg om ni är intresserade.

Nu återstår så klart lite mer dekoration och kuddar men själva känslan är helt fantastisk. Jag kan bara gå ut och plocka dom böckerna jag behöver titta i och göra jobbet som var tänkt, inget mer åkande fram och tillbaka till vårt stora lager! 🙂

I dag har jag tagit fram de fina Designers Guild påsarna! Hur har er första arbetsdag varit? Vi firar vårt nya showroom med att ha 25% på mattor från Designers Guild och 10% på höstens nya gångmattor. När ni köper kuddar eller plädar och väljer 2-pack i vår webshop så får ni med automatik 20% rabatt avdraget! Ni hittar vår webshop HÄR www.prettyhome.se

Mattprov finns att beställa i webshoppen om ni känner er osäkra! 🙂

Jag skall skriva lite mer om vår nya belysning både i själva showroom och i vårt bakre rum där vi har alla kollektionsböckerna. Vi valde att inte ha kollektionsböckerna i själva showroom utan plocka fram det man vill titta i och självklart kan kunderna själva få botanisera!

Vi jobbar inte bra med Designers Guild utan Stefan jobbar också med öppna spisar, så den öppna spisen är inte bara en dekoration även om det är en väldigt fin sådan. Den frihängande modellen ni ser i showroom finns i över 60 olika modeller, men Stefan specialritar, bygger, installerar och driftsätter öppna spisar och har gjort flera prestigefyllda jobb som han kan visa er.

Jag känner mig precis som när vi hade byggt färdigt vår stora butik en gång i tiden, euforisk!

Om ni vill komma och titta på mattprover, tapeter eller tyger, eller bara göra ett besök för framtida projket. Maila oss vilken tid ni vill komma så löser vi det. Gärna dagen innan, vi öppnar när våra kundar har tid och möjlighet och inte bara vanliga affärstider. Ni når oss på [email protected] eller 031-188300.

Nu är det bara att hugga i, och ni vet var ni hittar vår butik/ showroom/ webshop www.prettyhome.se

Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.