Min kväll i går!


I går när jag kom hem från jobbet så fixade Stefan middagen, nämligen min favoritpasta. Under tiden han gjorde den gjorde jag en pajdag, klädde en pajform med den färdiga degen och naggade den och ställde in den i kylen. Sedan gick jag upp och bytte om till träningskläder.

Vi åt middag med vovvarna och sedan gav jag mig i väg på min träningsrunda. För att jag skall kunna nå min mål jag har satt upp så krävs en viss logistik runt för att jag skall hinna med det jag tänkt mig. För egen del funkar det bra eftersom jag inte är typen som kan sätta mig i en soffa och vila. Det är liksom inte jag. Jag trivs bäst när jag får hålla på så här!

När jag kom tillbaka från min runda så ställde jag mig och gjorde en klassisk Quiche Lorraine, som ni hittar recept på HÄR. Jag lade dock till lite blomkål i eftersom jag hade det över och jag gillar att anväda de resurser jag har hemma i möjligaste mån. Denna paj gjorde jag för att jag skall ha en bra lunch tills i dag. Det blir 1/8 dels paj och en sallad gjord på ruccola, tomat och fetaost i kryddor! Sedan räcker den till fler luncher och även till Stefan så klart!

Effektiv och bra och precis som jag vill ha det! Pröva receptet pajen blir supergod!

Ha en fin tisdag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.