Showroom!


Vi har några projekt på gång samtidigt, men om man nu gör som jag och gärna har flera samtdigt. Bestäm då på förhand vilket som har prioritet. Vissa projekt är rent jobb, andra är lite mer nöje och jag gillar kombinationen.

I går gjorde Stefan ytterligare en omgång med spackel och slipning i showroom, och nu är det dags för att lägga golv. Tänk att det är så spännande att se det växa fram! Att prata om vad vi skall ha för inredning och hur det skall se ut. Färger, detaljer och hyllor! Att sätta mig på bänken utanför och titta in och nu i helgen så helgen gjorde vi färdigt häcken också så att det blir en helhet framför huset. Det är alltid roligt

Men just dom här delarna med spackling och slipning och nerslipning av golv som måste göras ett antal gånger, syns inte på bild, men tar dagar att göra…frustrerande för det känns som om ingenting hänt fast det hänt massor!

Men steg två är alltså nu golven. Plattorna är 60x60cm och inte helt lätta att lägga och det gäller att allting blir rakt för det räcker att det diffar på något millimeter i ena ändan så blir det till centimeter i andra ändan av rummet. Så det är inte ”bara” att lägga ett golv utan allting måste mätas in från början!

När jag valde färg på golvet så utgick jag från att det skall passa med mycket färg och mönster. Vi inreder ju gärna med färg och mönster för att visa de fantastiska tyger och tapeter som finns i Designers Guild sortiment som vi jobbar med, det gör att man vill ha en bra bas att jobba emot, och en bra bas är vitt och grått, det passar till i princip allting och blir bra kontraster för sedan skall det tapetseras så klart och göras fint och tyger skall upp. Så kul och så mycket roligt framför oss!

Spännande fortsättning följer! Snart får ni se nästra steg…

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.