Träning, promenader och styrketräning!


Det känns hela tiden just nu som om jag tar ett steg fram och två tillbaka. Men jag är av den sorten som aldrig ger upp, så även här.

Var på gymmet i morse på rehab träning, och även han sa att jag går verkligen ”all in”. Mitt resonemang har alltid varit detsamma när det kommer till smärta och skador, om det inte gör ondare än vad jag redan har, vad är då skillnaden, det kan knappast bli sämre. Kanske har jag idag hittat roten till allt ont. Jag hoppas det, och tror på det för det måste man. Gå ”all in” alltså. Det inte min kropp klarar av klarar mitt ”pannben”.

Jag skall vara ärlig, jag har tappat lite av min toppform, men jag ger mig aldrig!! Jag är snart tillbaka igen. Det är det här som är träning och livet. Allting går inte på en rak lina. I bland är linan slak och man måste ta sig över i alla fall på något sätt, även om det tar tid och det inte var så man tänkt. Men jag skall inte klaga för det är inte förödande på något sätt. Jag brukar tänka på när jag kom i klimakteriet och då är detta ingenting i jämförelse det är mer som ett gupp i vägbanan.

Han som tränar mig tyckte kanske inte att det var så bra att jag hade grävet upp en häck och planterat en ny inom loppet av 24 timmar. Att förstå hur jag fungerar är inte alltid lätt, eller egentligen är det jättelätt, jag vill ha så mycket som möjligt gjort på så kort tid som möjligt. Han tyckte i stället att jag kunde dela upp det!? Inte en chans, om jag ändå har ont vad är då skillnaden.

Men redan efter mitt program i dag så känner jag att det känns bättre. Vi kom åt exakt de punkter där jag har ont. Jag skall bara lyfta lätt nu första tiden för att verkligen känna att vi kommer åt rätt muskler för att få de som spänner sig att kunna slappna av. För första gången på mycket länge känner jag mig hoppfull, så ikväll blir det garanterat en lång promenad.

Tänk att det kanske är så lätt att man träffar på någon som faktiskt fattar, men jag antar att man inte är Fysioteraput för inte!

I kväll blir det rester, men inte vilka rester som helst utan från pastan i går. Min favorit! Bara det gör att jag kan ta mig några kilometer extra!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.