Snygg trapp med planteringlådor tar form!


Nu börjar snytt trapp med planteringslådor tar form. Stefan och jag bestämde oss för att bara börja skissa på framsidan nu när terrassen är klar. Trappen blir så himla fin. Stefan skall också sätta upp plåt för att dölja regelverk på terrassen på framsidan. Det är de här detaljerna som gör så mycket för helheten.

Hur som helst så började Stefan rita på trappen och kunde sedan inte hindra sig själv utan började gå ut i kylan och regn och bygga en fantastisk trappa i slänten med tillhörande planteringslådor. Det blir så himla fint. Nu har vi dessutom byggt bort 100% av slänten som varit vårt problem sedan vi flyttade in. Nu skall vi göra fint i varenda vrå på vår tomt. Trappan är till för att vi skall kunna gå runt på ett logiskt sätt för sedan skall planteringar till komma längs hela långsidan. Det skall finnas sittplatser på flera ställen på vår tomt.

I dag skall han sätta panel på utsidan av planternigslådorna så allt blir perfekt! Jag längtar verkligen mer och mer till våren att få göra fint på framsidan. Köpa nya möbler till den nya terrassen! Köpa mängder med växter som skall planteras.

Det händer så mycket varje dag att jag knappt hinner med själv längre. Bara roligt så klart!

Hoppas ni får en fin torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.