Äntligen en ny säng!


Så kom den då äntligen, den efterlängtade sängen.

IMG_9493

Den gamla sängen bar vi ut i går morse och åkte till återvinningen med. Sedan kom leverans på eftermiddagen och jag ägnade kvällen till att fixa och bädda rent och nu är allting upp-packat och den supersnygga sänggavlen sitter på plats! Allting blev precis så snyggt som jag hade väntat mig.

IMG_9494

Köpte ”fitted sheet” från Mille Notti och är väldigt nöjd med det. Bäddade sängen med nya sängkläder som jag köpte när jag var i London sist! Superfina och i natt har jag sovit som prinsessan på ärten! Gaveln och sägen och madrasserna är klädda i samma tyg, och gaveln ör djuphäftad. Riktigt snygg! Jag valde den som var tjockast för jag tycker det ser lyxigare ut, självklart lite dyrare men skall jag lägga pengar på en gavel så skall den vara en jag verkligen vill ha. Mattorna har vi tagit bort för att kemtvätta.

IMG_9514

IMG_9515

IMG_9512

IMG_9520

IMG_9513

Har ännu inte hunnit lägga alla kuddar med örngotten som ligger på sängen. Man kan nämligealdrig ha får många kuddar, jag lovar!

IMG_9510

I dag skall jag dessutom hämta min fina lille Fonzen och det är bara några dagar kvar till semester på riktigt i flera veckor! Love my life!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.