Blommor för hela slanten!


Just nu har jag röjt varenda fönster i mitt hus och har planteringar! Älskar att se dom växa och pyssla om dom, plantera om dom och ge dom näring. De växer nästan varje dag så att man kan se det med blotta ögat.

I två rum har jag sänkt temperaturen så mycket så att de som redan kommit upp skall växa lite långsammare så dom hinner med att bli lite knubbiga i stället för långa och rangliga! Viktigt när man sår inomhus att de inte får lika mycket värme när de väl kommit upp! Man behöver också börja vattna med näring när man planterat om dom i riktigt planteringsjord efter kanske 2 veckor. Jag har valt jord från Hasslefors för att vara säker på att kvaliten är bra!

Nu har jag dessutom satt massor av grönsaker och vissa behöver lite tid på sig att utvecklas! Tydligen har jag lyckats med förutsättningarna för de kommer upp i snabb takt nu! Jag har så mycket plantor så jag nästan inte vet vart jag skall göra av alla! 🙂 Men en obeskrivligt härlig känsla. Jag hade nästan glömt av hur det känns att dra upp plantor trots att jag gjort det så många gånger! 🙂

Här nedan ser ni kronärtskocka och pelargon

Här kommer det gurka, vaxbönor och brytbönor! Något jag äter mycket av!

Har lite ont i dag så jag försöker ta det lite varsamt! Jag är dock väldigt sugen på att gå en långpromenad. Vi får se hur det blir om en stund! Nu har dessutom min fina väst kommit som jag beställde från Stella Sport! Superfin och kommer passa bra på promenad i detta lite kyliga väder! Jag tog XS på min och den sitter perfekt!

Hopppas ni har en bra start på er lördag…jag går omkring och myser med mina växter och hoppas att mina sår läker lite mer nu över helgen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.