Mer om min operation! 2 kommentarer


Nu har det gått 1,5  efter min operation och jag känner mig fortfarande lite tagen av den men jag känner mig fantastiskt nöjd med att jag beslutade mig för att göra den. Har fått så många fina kommentarer av kompisar och arbetskollegor! Roligt! Stefan säger att jag ser 20 år yngre ut men nu är han alltid väldigt snäll mot mig så det kan hända att det är en sanning med modifikation! 🙂 Många säger att jag fått stora ögon..hahaha jo det är ju för att nu syns mina ögon.

Dock känner jag mig så nöjd med att inte ha huvudvärk längre, även om jag inte riktigt har fått uppleva det än då jag av naturliga skäl har annan typ av värk just nu. Det sitter som ett band över pannan och svullnaden har långt i från gått tillbaka och läkaren sa att det kommer ta ca 3 veckor innan den gått ner. Det gula och blå är så pass milt nu att jag kan sminka över det men runt ögon och i pannan vågar jag inte sminka mig för det är inga små sår jag har!

Däremot känner jag mig riktigt fin utan smink faktiskt så det känns härligt!

Att dusch är ett helt litet företag för hela såret från öra till öra skall göras rent och så också ögonen och det är lite läskigt kan jag säga, men det går bättre och bättre. Nu har jag precis tvättat håret för 3:e gången efter operationen!

För er som tänkt eller funderat på en sådan operation så kan jag bara säga ”gör det” att gå från att nästan inte ha ögat öppet till detta är fantastiskt.

Hoppas ni får en härlig lördagskväll. Här blir det melodifestivalen för hela slanten!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Mer om min operation!

  • Ögonlockslyft

    Hej, kul att du blev nöjd med operationen – även om det var några jobbiga dagar under konvalescensen 🙂 Jag håller på att skriva lite om en ny metod för ögonlocksplastik / ögonlockslyft som heter Fibroblast. Där skriver jag också lite om jämförelse med operationer av ögonlock. Är det OK att jag länkar till din blogg som beskriver hur du upplevde operationen och tiden efter?