Lördag och helg!


I går kväll efter jobbet var jag på Blomsterlandet och köpte yrkesodlarjord! Jag har tänkt plantera om massor av plantor i helgen.

Mina plantor växer så det knakar och i helgen skall jag toppa mina dahlior för att även sätta dom och se om det fungerar, då jag vill ha lite buskigare dahlior. Jag älskar blommor men jag älskar även grönsaker och det ena tar inte ut det andra. Därför har jag också massor av grönsaker på insidan så jag i alla fall kommer i kapp något när det är dags att sätta ut plantorna. Har inte riktigt bestämt hur jag skall blanda det, men blanda det skall jag!

Det enda som oroar mig just nu är det kalla vädret! 🙂 🙂

Nu har jag även satt gurkor och de flesta har kommit upp, så snart skall jag plantera om dom i en större självvattnande kruka som jag köpt! Jag vet hur mycket vatten gurkor kräver och tänkte därför testa och se om självbevattning blir ännu bättre kanske.

Alltid någon med mig som kollar in saker jag köpt och godkänner! 🙂 Krukan köpte jag på Plantagen och den kommer jag ha i ett fönster på insidan för gurkorna växte så fantastiskt bra förra året! Sedan kommer jag sätta även växthusgurka i västhuset!

Så lite av det kommer jag sysselsätta mig med i helgen! Jag älskar att pyssla med mina växter så jag ser verkligen fram emot detta.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.