I dag skall jag fixa med detta!


Jag känner mig så lycklig och glad att jag tog ett klokt beslut och ställde in min resa till Kina, annars skulle jag ha åkt till Kina imorgon kl. 12:00 och varit där i en vecka, men p g a att vårt Board Meeting sköts upp så kändes det som ett klokt beslut att skjuta upp min resa då jag inte mått 100% bra senaste veckan.

Jag har drabbats av huvudvärk i veckan som gjort att jag inte kunnat sova, och huvudvärken har inte gått bort under dagen. Så min tolkning av detta (som aldrig har huvudvärk) är att senaste tidens konstanta stress gjort sig påmind. Jag känner min kropp väl och brukar alltid lyssna på signalerna och denna gången blev det därför ett klokt beslut att ställa in min resa.

Att lyssna på kroppens signaler gör att man förhoppningsvis aldirg hamnar i en värre situation där något allvarligt inträffar, att aldrig visa något svag sida är bara dumdristigt!

I dag skall jag därför sysselsätta mig med saker som jag gillar att göra och en av de saker jag skall göra idag är att göra framsidan med alla mina krukor lite mer komplett!

Det har börjat blomma lite smått, men snart kommer det vara ett hav av blommor

Det är framför allt denna krukan jag skall ta mig an. Jag skall ta ur tulpanlökarna, klippa av blasten som nu vissnat ner och lägga dom att vila till hösten när jag kan plantera dom på nytt!

Som ni kan se så har jag planterat luktärter som börjar klättra på klätterstödet, men det är alltså tulpanlökarna som skall tas bort och ersättas med något annat fint! Även krukan bredvid som jag har haft hyacinter i skall göras samma sak med men jag har ännu inte fullt ut bestämt mig vad det skall bli. Det får ni se senare! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.