Köttätande växter


Jag har alltid haft en viss inställning till köttätande växter. Har haft en bestämd uppfattning om att jag inte tycker om dom. Jag har dock ändrat mig. Jag har till och med köpt en egen! Varför nu detta undrar kanske ni?

Jo, det viktigaste. Jag tyckte att just denna var så vacker men sina trumpeter i limegrönt och rosa. Sedan har jag har ett orangeri, och i ett orangeri så kommer det in en del flugor och annat. Jag tyckte det var en rolig idé och se om den ”fångar” några. Men den största anlednignen var att jag tyckte att den var så fin (det var det jag föll för). Dessutom har den färger jag älskar, både limegröna och rosaaktiga trumpeter som den med sin doft lurar insekterna att komma och titta på…jag och resten får ni räkna ut själva!

Dom hade enorma sådana här växter, men jag nöjde mig med ett litet mer behändigt format! 🙂

Kunde heller inte motstå två vaser! Just i går kväll så råkande dom hamna i orangeriet, men jag har tänkt att ha dom på insidan i mitt hem. Jag har nämligen blommor där också. Till och med på toaletten!

Dessa inköp var från gårdagens lilla tur till Träslövs Trädgårdar i Varber i går som ni hittar ett inlägg om HÄR! Väl värt sitt besök.

Önskar er en underbar måndag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.