Måndag med träning


Då var det måndag och utmaningen startar. Ni har väl nu börjat med programmet som skall göra er starkare. Jag vet att det låter osannolikt att ni skulle kunna göra 30-50 armhävningar inom 6 veckor, men med denna plan så fungerar det. Jag lovar er! Ni som inte sett utmaningen hittar den HÄR och varje söndag kommer jag presentera ett nytt vecko program som ni bara följer.

Armhävningar är en väldigt bra övning för hela kroppen och man använder snudd på alla muskler i kroppen när man gör en armhävning och av just den anledningen är denna övning så himla bra! Jag har delat in i grupper beroende på hur otränad/tränad man är från start, men detta är alltså från helt otränad till någon som faktiskt är vältränad.

Så kom igen nu så gör vi detta tillsammans, det behöves endast 3 dagar i veckan, måndag, onsdag och fredag. Det tar inte heller många minuter att göra dessa set. Ni kommer bli förvånade hur snabbt ni kan göra dessa ganska tunga övningar och priset är en mycket starkare kropp.

Kan jag så kan ni! Tänk er att komma tillbaka efter sommaren och vara starkare än ni var innan! Ni kommer få mersmak jag lovar er! Så nu gör vi våra övningar enligt programet och tar en joggingtur eller en promenad på minst 60 minuter! DEAL!

Jag hade blivit jätteglad om ni ville dela med er hur det går! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.