Lite trädgårdsshopping!


I dag har vi varit lite ”på tur”. Bland annat kikat på lite krukor (som jag inte var i direkt behov av) och detaljer till trädgården och jag shoppade lite fina saker.

Bland annat en kruka med piggar på och tillhörande ljuslyktor (eller som små blomkukor) som är helt bedårande. Köpte mig även en liten hortensia som passade perfekt i min nya kruka för att ha på bordet i orangeriet tillsammans med lyktorna.

Det blev en självklar eftermiddagsfika där när vi kom hem.

Just på lördagar så får jag äta något jag verkligen tycker om och just i dag blev valet en prinsessbakelse! 🙂 Fast vovvarna fick hälften för de älskar prinsesstårta!

Köpte även lite fina klätterstöd både till orangeriet men även till mina krukor jag redan har! Älskar klätterstöd och eftersom luktärt är en av mina stora favoriter sedan jag var liten och min mamma hade det varje år i trädgården längs ett helt staket på säkert 10 meter, så är jag liksom såld på dessa underbara blommor! I min sommarstuga har jag genom åren alltid odlat luktärt på stora konforade stöd och nu här hemma i huset köpter jag lite nya varje år!

Det höga klätterstödet skall stödja mina squash har jag tänkt. Jag har redan gul och grön på insidan som växer och frodas och detta kommer bli perfekt!

Den här vina med fågeln vet jag inte riktigt i nuläget var jag skall ha men den var så enormt söt att jag bara inte kunde motstå den!

Älskar dessa gulliga fåglar i rostigt och jag köpte ett antal i min hemstad förra sommaren som sitter på en pinne och som jag har i alla mina krukor på framsidan! Så himla fina!

Köpte även ett klätterstöd till en av mina krukor på framsidan för jag köpte ett liknande förra året och kunde inte välja vilket, men nu har jag alltså båda varianter! Rundade kanter och en fågel på toppen!

Den jag köpte förra året ser ut så här! Franska liljor på sidorna och en fågel i mitten!

Vilken underbara dag. Jag skall njuta allt vad jag orkar av solen som står högt på himlen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.