Mycket som pågår…


I dag har jag satt alla potatisar som har legat och förgrott på min köksbänk. Under den här perioden blir det lite stökigt hemma men man vet varför och att det bara är för en tid, och då går det att leva med. Det blev ca 50 stycken jag satte ner i min nya odlingslåda som är 2×1 meter. Jag vet av erfarenhet att jag kan så dom tätare i odlingslådan och det är inte heller någon som behöver kunna ”gå i raderna” som i ett vanligt potatisland. Sedan har jag vattnat och lagt dubbla fiberdukar ovanpå.

Stefan frågade mig i dag om jag tror att jag skulle kunna klara av att sitta helt still i 4 timmar…ahahahahahah…svaret blev NÄ ALDRIG I LIVET, jag är still när jag sover, räcker inte det! 🙂 🙂 Det är mitt sätt att kanalisera all min energi och jag älskar att hålla på med massa saker och ha saker på gång. Det är liksom ett sätt att leva för mig.

Nu skall jag så kryddor i mina fina nya galvaniserade plåtlådor! Har köpt 5 stycken underbara plåtlådor och har än så länge hunnit sätta penséer i en låda och ställd på mitt betongbord på terrassen som ett fint blickfång när jag tittar ut.

Stefan har monterat en del av självbevattningssystemet som skall vattna framför allt i orangeriet.

Jag har ”städat” alla krukor och fyllt på ny jord och gödslat. Känner mig verkligen som om jag har fått massor gjort i dag. Älskar den känslan.

Nu blir det tacos! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.