Potatisland


I går kväll gjorde jag i ordning potatislandet och fyllde det med jord och gödsel. I dag blir det potatissättning och sedan blir det några fiberdukar på så att de säkert kan hålla värmen. En fiberduk släpper igenom både ljus och vatten så det är det perfekta sättet när man börjar odla innan man säkert vet att det inte blir några mer frostnätter.

Så här fint blev det och jag kommer nu att fylla jord nästan ända upp till listen för jag behöver lite plats för ytterligare jord när potatisarna börjar växa så jag kan fylla på mer jord istället för att kupa dom.

Detta var mitt kvällsjobb efter mitt riktiga jobb igår! Skönt att röra på sig efter en dag på kontoret.

Vi har även köpt jättefina lådor som tidigare har förvarats ammunition i och är tillverkade i galvaniserad plåt! Jag har tänkt odla bland annat kryddor i dom och det skall bli så himla kul. Nu känner jag att  våren är på gång. Den första potatisplantan i hinken har redan visat sig så det kommer bli superbra!

Jag har köpt 5 stycken som jag bland annat skall odla kryddor i tre av dom och blommor i två! Detta kommer bli perfekt!

Nu skall vi ta en tur till Hornbach för att komplettera lite saker för att sedan fortsätta i trädgården! Hoppas ni får en fin dag i solen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.