Sådd av sallad, spenat, ruccola, dill och gräslök!


I dag fick bli dagen då det skulle ske. Det jag länge haft för avsikt att göra. Landen står klara och väntar och är redan påfyllda av jord och är redan gödslade. Så i dag blev det äntligen sådd av det jag länge tänkt göra! Det blev sådd av mangold, spenat, ruccola och romansallad! Den sistnämnda en favorit! Det är också den salladssorten som man använder i Ceasarsallad!

Sedan blir det även sådd av Dill och gräslök och även de två plantorna som jag försått på insidan redan!

Vattnet är framdraget till min lilla köksträdgård vilket är en förutsättning för att man skall hinna med att vattna allting när det börjar växa!

För två helger sedan så satte jag potatis och min förodlade lök i jorden och i dag när jag tittade in under fiberdukarna som jag svept över så såg jag till min glädje att potatisarna börjat titta upp! Löken ser hur fin som helst ut!

Min tanke att vara självförsörjande på grönsaker har i dagens läge fått en helt ny betydelse med tanke på vad som händer i världen och i Sverige just nu! Just nu funderar jag på hur jag kan utöka min lilla odling, så att jag verkligen kan försörja mig själv på grönsaker, och som komplement min hydroponiska odling!

Nu skall jag bar ut och gödsla mina två jordgubbsland. Sedan blir det fika!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.