Skörda grönt!


Måste bara visa er vad jag skördat idag! Gurka, squash, brytbönor och vaxbönor! Inte illa i mitten på april eller vad säger ni!?

Jag har blandat brytbönor och vaxbönor i en stor balkonglåda och låtit dom klättra upp för hampa snöre. Funkar väldigt bra!

Jag har två plantor med squash som jag planterat i en lite större kruka och den bara sprutar nya små squash!

Detta är annat än handelns besprutade grönskaer!

Nu väntar jag bara på att mina 8 plantor med coctailtomater skall börja ge avkastning. Jag använder coctailtomater till nästan allt och ett litet paket med 15-20 små tomater kostar mellan 16-36 kr på Ica beroende på om det är nedsatt pris eller ej. Jag köper säkert 7 pkt i veckan. Så i normalfallet köper jag alltså tomater för mer än 1000 kr i månaden. Tokigt när men ser det ur ett sådant perspektiv. Så ur ett ekonomiskt perspektiv så är det också bra, men det största behållningen är nog att man dels drivit upp plantorna från frön, och dessutom vet att de inte är besprutade med något och smaken är fantastisk! Gå ej ens att jämföra samma dag!

Städa, städa varje måndag och så varje jul…det tycker jag är kul! (Pippi Långstrump, fast hon gjorde det på fredag) Det är vad jag gör idag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.