Svinkallt!


I dag står solen högt på himlen och det ser helt underbart ut från insidan, men det visade sig vara minusgrader! Temperaturen på natten skall ligga runt 0 hela veckan så här gäller det att vara aktsam om blommor och blad! Varje vår är likadan, först kommer vår och sedan kommer ett litet bakslag. Det hör liksom till! 🙂 🙂 Vinterjackan har jag redan hängt in för säsongen!

Jag har som sagt redan satt potatis, men det är ingen fara om det blir lite kallt. Jag har fiberdukar som värmer och på dagen när solen lyser blir det varmt och skönt och det enda som händer är att potatisen tar lite längre tid på sig att komma upp. Potatisen i orangeriet har extra värme så där är det inga problem.

Mina penseer så lite ledsna ut i eftermiddag, men det fixar dom! Älsar doc min nya fina kruka!

Just nu är jag så sugen på att odla allt möjligt att inte ta den snabba vägen utan att faktiskt odla och dra upp växter på egen hand.

Så just nu får jag nöja mig med att drömma mig bort lite för att fundera på vad jag skall göra för storslagna planeringar för trädgården i vår och sommar!

Denna vår har vi nämligen tänkt att göra färdigt delar av framsidan, men man vet verkligen aldrig var det slutar…jag är sugen på att bygga mer så vi får se vad det blir! 🙂

LÄNGTAR efter terrassdelen på framsidan…

Så just nu drömmer jag mig bort om vad jag skall göra först och vad jag skall plantera på framsidan och runt den nya utbyggnaden! Helst vill jag ha hortensia men funderar också på murgröna i mönster!

I kväll har jag målat lite nagellack för att bli lite extra vårfin!

I dag blir det många möten och dagen slutar inte förräns sent men i morgon är det redan fredag igen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.