Hoppsidaisy!


Träningen då? Hur går det med den kanske ni undrar…eller inte! Jo, dessa 4 sista veckor har verkligen varit tuffa för mig ur en arbetssynvinkel. Flyttat till nytt kontor, fått alla möbler på plats. Det jag inte hunnit dagtid har jag gjort kvällstid och på helger! Så jag känner en viss frustration men hoppas att allting skall bli lite bättre efter juni månads slut.

Gränsen flyttas hela tiden fram och jag har hela tiden hårda leveranser att prestera på en mängd områden efter som jag både är HR- och Finansansvarig och dessutom även har området kommunikation. Det finns liksom inte mycket tid över för mycket annat! Men som vanligt är jag inte ledsen för det, bara frustrerad tidvis! 🙂 🙂

Så med andra ord har min träning fått lida lite, men jag har för avsikt att göra något åt det denna vecka!

Vi vet själva med oss när man inte riktigt hinner med och i bland måste man ta ett beslut med inriktningen på att man skall överleva. Huvudsaken är inte att stressa upp sig över det, utan att ta tag i det igen och inte skjuta det på framtiden. Det gör jag aldrig! Jag pressar in träningen för jag vet att det är nyttig för mig och att det gör i sin tur att jag får mer energi och mer styrka till jobbet!

Så låt oss tillsammans ge varandra styrka att inte resonera med oss själva om varför vi INTE borde träna utan istället fundera på fördelarna som det ger i förlängningen även om man inte känner för det just idag. Strunta i att känn efter för mycket, utan gör det bara! Det brukar hjälpa, och sedan kan vi tacka oss sjävla för coachningen!

Hoppas ni har en underbar dag. Här är det svinkallt men vad gör väl det när solen skiner ute och i sinnet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.