Två veckor kvar till semester!


Jag brukar aldrig köra någon nedräking inför semestern, men i år känner jag att jag behöver det! Jag är TRÖTT! Det vet man när jag somnar i soffan en helt vanlig söndag! Det händer inte om jag inte är sjuk, så något är det som inte är helt 100%. Jag tror att jag behöver vila bara!

Hur som helst så har jag haft en fantastiskt skön helg med att bara vara i min trädgård, plantera om lite blommor och arrangera om. Just nu behöver jag bara hitta ett sätt att flytta massa grus som står i vår skottkärra framför showroom och har fått punktering! 🙂 🙂 🙂 Det orkade jag inte fixa i helgen!

Så här ser framsidan ut i dag! Skall bli så roligt när vi kan fortsätta med framsidan, men det kan vi nite göra förrän utbyggnaden är klar p g a allting som måste bäras och fraktas dit! Den som väntar på något gott väntar alltid för länge! 🙂

Men det ser väldigt stilrent och fint ut just nu så det är helt ok med väntan, även om inte det är min starkaste gren! 🙂

Trädet har jag inte bestämt ännu om det skall få vara kvar eller ersättas av andra träd, men jag har en stund att fundera på det!

Jag längtar till att framsidan börjar blomma, jag ser att hortensierna börjar få färg och är på väg att slå ut. Jag är så nöjd med alla mina perenner! Det kräver lite på senvintern och våren men det är det värt! I år trodde jag att frosen skulle ta mina hortensior på stam men jag lyckades klara dom!

I har jag en jobbig dag framför mig, jag skall göra färdigt massor av presentationsmaterial inför viktiga möten så denna veckan kommer också blir stressig dessvärre!

Hoppas ni får en fantastisk måndag!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.