Rensa ut jackor och klänningar!


Nu är det dags! I dag börjar jag planera för allt jag vill hinna med under semestern. Jag har tänkt mig att rensa lite bland alla mina jackor och kläder, och har tänkt lägga ut det på blocket.

Jag har massor av skinnjackor från bland annat Jofama som jag kanske använt en eller ett par gånger, och dom gör sig liksom inte i garderoben eftersom jag snart inte får plats. Så jag tänker att jag säljer ut dom. Perfekt att några av dom råkar ha färger som är höstens färger och svart är alltid svart. Jag har svårt för att sälja saker för jag är så himla rädd om mina grejer, men jag inser att jag måste för att få plats!

Jag har även två små tunna dunjackor som jag köpt på Lindex från Holly & White, och som jag knappt har använt. Den rosa har jag haft en enda gång, och den gröna kanske 5 gånger totalt. Båda är i storlek medium. Jag säljer dom för 400 kr styck + frakt på 70 kr. Om någon vill ha dom så maila mig på [email protected]

Sedan har jag två skinnjackor från Jofama som heter Roxy. Roxy är den som designade modellen, en svart med mockadetaljer och en rost/vinröd. Båda är i storlek 40 och är normal i storleken. Jag vill ha 700 kr/ jacka. Supersnygga! Därför köpte jag samma modell fast i olika färger. Mycket snygga detaljer och dragkedjor.

Sedan har jag även en tunn marinblå jacka från Jofama som heter Bente som jag aldrig använt, den vill jag ha 500 kr för. Även där kostar frakten 70 kr.

Har även två fantastiska klänningar från Filippa K, en cobaltblå och en svart som jag vill ha 450 kr/ styck för. De är båda i storlek Small och är 100% viscose och faller jättefint! Aldrig använda. Samma sak där att 450 kr är hämtpris annars tillkommer frakt på 70 kr.

Även denna klänning från Filippa K i storlek M som jag använt en enda gång i 100% viscose. Den vill jag ha 400 kr för. Den är sydd som en omlott!

Har även en gul jättefin skinnjacka från Jofama (Pernilla Wahlgren brukar ha en likadan) som jag egentiligen älskar men jag använder den inte längre och det finns liksom inget skäl att den skall hänga här i garderoben. Den vill jag ha 700 kr för och den är i storlek M (40). Även där 70 kr i frakt.

Det är bra att vara miljömedveten och låta saker få nya ägare istället i dagens samhälle. Att någon får nytta av dom och inte hänger här i min garderob som är fylld till bredden. Egentligen har jag otroligt svårt att göra mig av med fina kläder som jag köpt men nu är det för fullt överallt.

Så frakten är enhetlig men vill ni ha flera saker så betalar ni självklart bara för en frakt och den är på 70 kr per paket. Annars kan ni självklart hämta direkt hos mig om ni bor i Göteborg med omnejd. Ni kan med fördel maila mig på [email protected]

Önskar er en fortsatt fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.