Träning med löpning och promedader!


I dag startade jag morgonen med att göra en kombinerad powerwalk/ löptur. Jag började med powerwalk på 2 km och sedan löpning 2 km och sedan gjorde jag så hela vägen. När jag kom hem tog jag mig ett glas vatten och gav mig iväg på en ny promenad så nu när jag skriver detta så har jag snart gått/sprungit 20000 steg i dag!

Känns bra! Tänker mycket på detta med att motivera sig att träna och hörde en arbetskamrat som hade en fantastisk idé. Det var att lyssna på böcker samtidigt som man går, och regeln är att man får bara lyssna om man går ut och går! Vad tror ni om den idén! Bra eller hur!!

Sedan hörde jag på radion om ett företag i Stockholm som hade sk luftbidrag! Det innebar att all personal som gick en specifik runda där man sedan på halva vägen kunde logga in sig med sin mobil på något sätt, fick 50 kronor om dagen om dom gjorde den turen på arbetstid för att främja hälsa och välmående! Vilken fantastisk idé! Jag tänker själv, att varför inte göra en sådan för sig själv, att för varje dag man går minst 6 km så får man 50 kr och för det får man sedan köpa något fint!

Jag har förutom detta jobbat stenhårt hela dagen i trädgården. Lyft sten och grävt så jag känner av det i kroppen. Nu är jag värd att vila lite så jag känner mig redo för en promenad i morgon bitti när jag vaknar! 🙂

Ha en superskön lördagskväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *