Blev väckt i morse! 2 kommentarer


I morse blev jag väckt av Popcorn. Han låg tätt bredvid mig och pep förskiktigt i mitt öra. När inte det fungerarde så lade han nosen på min och sedan tog han tassen försiktigt försiktigt och lade den på min axel för att försiktigt väcka mig…hihihhi SÅÅÅÅÅÅÅÅ söt. Så nu sitter jag här tidigt på morgonen med min första kopp kaffe i sällskap av två så söta vovvar.

Jag har redan varit ute i min lilla köksträdgård och gått en runda. Kan liksom inte titta mig mätt på den. Allting verkligen prunkar och plantorna är fantastiskt stora. De plantor jag satt i mitt lilla miniväxthus måste jag klippa tillbaka idag för de lyfter snart! 🙂

Jag längtar att få fylla mina nya lådor med jord även om jag inte riktigt kan sätta exakt det jag tänkt i dom eftersom vi även kommer använda dom för ställning runt växthuset när det skall resas! Sådana här morgnar är helt underbara, att kunna gå ut med sin kopp kaffe och bara titta på härligheten!

Det har blivit otaliga turer på Mölnlycke Gardencenter och andra gardencenters nu den senaste tiden, inte för att köpa blommor, men för att titta på vissa växter jag vill välja och nu har jag även en möjlighet att göra fint även mot muren till min närmaste granne, så där planerar jag en hel häck av underbara blommor och rosor!

Jag planerar även växter jag skall sätta till nästa säsong för att på det sättet verkligen skapa min egen trädgård. Min mission är att det skall vara vackert men även ätbart. Det gör att jag måste välja andra träd än jag först tänkt för att verkligen få ut det maximala.

Ett äppleträd är definitivt ett måste och jag tänker mig ett vinteräpple som Ingrid Marie och ett äpple som jag mer kan använda lite tidigare på säsongen för att göra äpplekaka och frysa in så klart. Björnbär är också ett absolut måste, och om man verkligen planerar sin trädgård så går det att få in en hel del härliga ätbara växter och träd.

Mina underbara luktärtor håller på att växa till sig!

Härligt längs muren på framsidan där jag även provat att sätta ner några av mina egna plantor av kronärtskocka!

Blommor som måste flyttas och delas på för att  bidraga till den framtida trädgården och jag kommer sätta särskild stolthet i att inte köpa allt nytt utan dela plantor, dra upp egna plantor och köpa den som inte kan sås!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Blev väckt i morse!

 • Therese

  Det blir så snyggt med alla dina planteringar. Luktärter, lavendel och pioner är mina favorit blommor. Ha en fin helg med dina sötnosar!

  • pretty Inläggsförfattare

   Åhh vad du är gullig! Fina favoriter du har, älskar dom blommorna du nämner och skall få in en eller ett par pioner på framsidan! Ha en supertrevlig fortsatt lördad! 🙂 🙂

   // Berith