Underbar söndag och i dag är det jobbdag!


I går hade vi verklgen en underbar söndag och idag är det jobbdag. Ute stod det som ”spön i backen” hela dagen. Det gjorde det ännu lite mysigare att vara på insidan.

Till lunch gjorde vi en skinkmacka och på kvällen planerade vi att göra pasta med räkor. Bland det godaste jag vet och det blev så himla gott. Ni vet så där gott när man egentligen inte vill sluta äta fast man redan ätit för mycket! Ni hittar receptet HÄR

Vi använder vårt nya matrum trots att vi ännu varken spacklat, målat eller tapetserat väggarna. Det får blir på den nya året. Men vi älskar rummet lika fullt! Har köpt tillfälliga bord för att kunna använda det och äter alla våra middagar här!

Pastan med räkor i går blev så himla god så varken jag eller Stefan kunde sluta äta! Wow! Måste verkligen rekommendera detta om ni gillar pasta med räkor och lite sting!

Dessutom väldigt vacker att titta på. Tomaterna halveras och kokas med i pasta vattnet i en sil som man sänker ner i vattnet. Det tillsammans med ruccola gör den så vacker dessutom!

I dag är det jobb som vanligt! Härligt att blanda ledighet med lite jobb tycker jag!

Önskar er alla en underbar start på veckan och som ni ser har jag redan planerat menyn för Nyårsafton HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.