Uppdatering om vår utbyggnad!


Ni kanske undrar vad som händer med bygget eftersom jag inte skrivit så mycket om bygget de senaste veckorna. Man kan säga att det dels beror på att Stefan har mycket jobb, men också för att vi inväntar fönstren och att allt skall göras i en särskild ordning. Naturligtvis går också förberedelserna för Stefans alla jobb först. Det är mycket det som varit fokus de senaste veckorna.

Det som händer i nästa vecka är det stora jobbet med att göra klart glasgången. Fönstren kommer och sedan skall även håltagning från insidan göras ut till vårt showroom. Det blir spännande! Därefter så skall balkongen utanför min walk-in-closet färdigställas. Därefter skall den platå som Stefan byggt för att kunna bygga klart runt hela utbyggnaden under byggtiden rivas. Stefan skall även riva befintlig terrass utanför köket och bygga en helt ny och mycket större. Efter det skall de nya snygga pulverlackade staketen monteras på balkong och terrasser! Så massor av jobb!

När allt detta är klar, det är först då som jobbet på insidan fortskrider! Då blir det framför allt golvläggning!

Jag längtar till golv och tapetsering på samtliga ställen! Har så mycket att se fram emot. Bara mitt vackra Marrakech golv till glasgången kommer bli hetl magiskt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.