Leta efter rätt typ av husbil!


I dag har vi varit på husbilstur igen! För att leta efter rätt typ av husbil.Nu tror vi att vi har hittat rätt! Vi har vissa krav. Det måste vara enkelt att åka med alla 4 i familjen och då menar jag så klart mig själv, Stefan och våra två sagohundar!

Dessutom har jag ett krav att det finns ugn. Om det inte finns monterat så måste det gå att montera. Vi vill ha automatväxlad bil eftersom vi är bekväma av oss, och vi vill ha en rymlig sittdel där både vi och hundarna får plats.

Kuddar och gardiner kommer jag ändå sy om, så det fäster jag inte så stor vikt vid så länge basfärger är bra! Här är det grått och det är perfekt!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC01886-1024x685.jpg

Det skall också vara gott om utrymme och badrum med dusch och toalett! Ett bra utrymme att förvara kläder.

Snyggt golv, och bra belysning överallt. Stor kyl och även en egen liten frys!

Sen fanns det en fantastiskt garderob eller förvaring! Två stora speglar osm var skåpsdörrar och bakom döljer sig detta! Det sitter gummi-strings för att hålla saker på plats och i taket finns en stång för att hänga in kläder.

Vi har haft en härlig dag och varit i lite inredningsbutiker också! Köpte en liten present till mig själv som jag velat ha länge och nu hittade i en fantastisk färg. Skall visa senare. Nu har vi ätit middag och nu blir det mys med vovvarna efter en lång promenad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.