Inredningsinspo


Här kommer lite inredningsinspo. Som ni vet så letar jag detaljer till inredning i mitt eget hus. Dels för att hitta inspiration men också för att vi fortfarand inte har hittat rätt stolar! Jag hittade inga stolar nu heller men roliga butiker!

Jag är mer och mer inne på att det skall vara något skulpturella stolar till mitt gigantiska matbord snarare än sköna stolar. Vi kommer mest sitta i soffan och när vi har matgäster så skall det vara sköna stolar men stolarna behöver inte vara klädda.

Den här väggen blev jag helt förälskar i, jag tycker dom är så fräcka. Det är brickor i stål.

Jag köpte även en present till mig själv. En tillbringare jag önskat mig länge men inte köpt. Jag har sett massor av kopior, men dom har inte lockat mig. Jag ville ha just denna och en färg som kommer passa fint i mitt matrum! Älskar färgen och den finns i fler färger! Jag har tänkt ha den som tillbringare med vatten till middagen!

Många vackra vaser från Skruf, men det skall jag köpa när allting finns på plats!

Vacker vägg med tallrikar!

Eller varför inte en vägg med speglar, det har jag haft i mitt tidigare hem och det är jättefint!

Lite annorlunda väggprynader, men vackra!

Den här schäslongen skulle passa fint framför den stora öppna spisen när vi är klara! Vi får se! Så härligt att se nya vackra ting!

Det var lite av det jag såg i går! Känns så härligt att se butiker som satsat lite på vackra ting. Jag tycker annars det alltid är samma saker överallt och det lockar mig inte alls på samma sätt. Huvudsaken med sådana här besök är att få inspiration! Mycket kan man göra själv! Tänk på det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.