Utbyggnad pågår och köksdrömmar!


Just nu skissas det väldigt mycket här hemma! Det är så roligt. Stefan håller på att skissa på vår öppna spis. Att göra om den nu när den kommer hänga ihop med utbyggnaden.

Stefan skissar på en variant där vi har en öppen spis som går i vinkel in i nybyggnaden. Så himla cool. Svårt att beskriva men jag skall visa er skissen när han är klar.

Han har även skissat på vitrinskåp där jag kan ha porslin i vår nya utbyggnad.

Just nu har vi i skedet att ha byggt klart ett plan för att kunna ha ställning på efter som byggnationen är i en sluttning! Allting måste tänkas på och noggranna förderedelser göras. Vi skall upp 7 meter i luften när vi bygger i två plan. Nu inväntar vi lite material innan nästa steg kan tas.

Men mitt i detta så börjar jag drömma om det kök. För när vi är klara så skall även det göras om. Som alltid så påbörjar vi skissarbetet tidigt för det ger utrymme för tankar och funderingar för att få det så perfekt vi vill ha. Därför tänkte jag visa er lite fina bilder. Vi vet ännu inte hur vårt kök skall se ut, men det är roligt att titta på idéer. Allt har sin tid.

Detta kök nedan är byggt av Ballinlöv och designern bakom är Mija Kinning som tolkar Ballinglöv. Väldigt coolt tycker jag. Vi har bestämt att göra om hela planlösningen här på nedervåningen så vårt kök kommer bli mycket större än vi har idag! Vår hus kommer trots allt efter alla byggnationer bli en bra bit över 200 kvadtatmeter. Vilken köksleverantör vi kommer att välja är ännu inte klart.

En total motsats är detta vackra kök. Ljust och härligt! Det får stå i kontrast till köket ovan. Tycker båda är väldigt fina, var och en på sitt sätt.

Det där var lite hur tankarna går här hemma. Nu hoppas jag att ni får en underbar fredag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.