Vackra kuddar!


Att vårkollektionen på Designers Guild har premiär betyder också en mängd nya kuddar. Kuddar är tveklöst det bästa och enklaste sätt att förändra en inredning. Det bästa enligt mig, med Designers Guild kuddar är inte bara att de håller fantastisk kvalité som gör att man kan ha dom år ut och år in. Det bästa är att de väldigt ofta har två sidor så det är som att köpa två kuddar till priset av en. Vilket också gör att dom passar i flertalet rum och när man vill köpa nya kuddar kan man enkelt flytta runt dom man redan har. För man tröttnar aldrig på kuddar från Designers Guild. Vi på Pretty Home har hela sortimentet.

Det är också roligt att byta några eller ett par kuddar efter säsong. Ett enkelt sätt att göra lite nytt hemma!

Designers Guild gör många av sina kuddar med otroligt vackra detaljer som gör att de får ett tredimensionellt uttryck. De broderar några blommor eller blad på en kudde som gör en fantastisk skillnad. Här nedan kan ni se ett exempel på det.

Skuren sammet är Designers Guild något av experter på. Det finns ingen leverantör som gör så vacker skuren sammet som Designers Guild vågar jag påstå!

Snart kommer vi fylla webshoppen med dessa gobitar. Vi har börjat lite smått och alla nya mattor hittar du HÄR och några kuddar har vi hunnit lägga in HÄR. Ni vet väl att ni får ett bättre pris på kuddar när ni väljer 2-pack i vår webshop. Då dras en rabatt med automatik.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.