Träning även när vinden viner utanför!


Hur gör man då när man bestämt sig för att komma i form och utanför viner vinden och regnet piskar på fasaden. Sätter man sig till rätta och tänker ”inte i dag jag gör det i morgon istället”? Nej det är inte så man kommer i form. Man gör som man bestämt. Efteråt så kommer man känna en sådan stolthet att man fick sig själv att gå ut i ovädret och man kan berätta det i morgon för sina kompisar och arbetskamrater när dom frågar ”vad gjorde du i går kväll”. Det är sådana dagar som beslutsamheten och karaktären prövas.

Det är när man har gjort det några gånger och får in känslan av att känna sig så stolt över sig själv som man verkligen börjar fatta. Fatta att det inte är så jobbigt att ta sig över den där tröskeln och tacken man får är den där känslan av välbehag att man faktiskt har gjort det man bestämde sig för att göra. Det är då det kan vara skönt att sedan med gott samvete sätta sig framför sitt favoritprogram och bara slappna av!

Tänk den underbara känslan. Du kan få den också! Den är inte svår att få fatt på, man måste bara anstränga sig några gånger för att känna den där härliga känslan.

Vet ni vad det bästa är. Förutom att få den där underbara känslan av välbehag över att ha gjort det man bestämt sig för, så kommer man dessutom i form och det i sin tur gör att man blir både gladare, mer energisk och det i sin tur gör att det är ännu lättare att ta sig ut nästa gång för att få känna samma sak igen!

Jag vet att ni kan för kan jag så kan banne mig precis vem som helst! Jag lovar! 🙂

Puss och kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.