Vad har hänt med vårt bygge denna veckan!


Den här veckan har swishat förbi precis som alla veckor känns det som! Vi fortsätter bygga och planera för vår utbyggnad och nu är det mycket av exteriöra detaljer som är fokus och som tar tid på gång!

Många av våra grannar har tagit ned orginalräcket runt sina terrasser och eftersom vi planerat exakt vad vi skall göra sedan flera år tillbaka, så har vi fått en hel del räcken av grannar som ändå inte tänkt avända dom! Nu skall vi använda dom till både balkong och terrasser. Det kommer bli så fint med orginalräcker men vi gör en förbättring. Nämligen att ta bort den ”gräs-liga” gröna färgen och skall måla dom i samma färg som räcket på balkongen har. Där är det nämligen grått!

Vet verkligen inte varför dom gjorde denna skillnaden på räckena när husen byggdes! Vi kommer få det stå snyggt med orginaldetaljer men i en färg som passar till vårt hus i cederträ.

Det som Stefan lägger ner jobb på nu är att slipa samtliga staketen på fram- och baksida, så att det blir en yta som färgen sedan fäster på. Som vanligt är det underarbetet som är viktigast och som man måste lägga ner tid på om det skall hålla över tid! Det är mycket staket vi har. Balkongen som blir väldigt stor. Staket innåt köksträdården, och sedan ett staket runt den stora terrass som skall byggas på framsidan!

Samtidigt har vi nu lagt beställning på två fönster som skall sitta där vi kommer ha vår glasgång mellan hus och showroom. Så det är mycket saker på gång samtidigt! Här skall dom sitta! Det kommer bli så spännande att få se på plats när vi kommer så långt!

I helgen blir det fortsatt mycket jobb med räcken! Hoppas ni får en härlig lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.