En härlig höstbukett från trädgården!


Just nu är hösten verkligen i sin fulla gång! Jag tycker hösten är mysig men jag kan väl inte säga att jag älskar regn, mer än att jag tyker att det behövs! I går plockade jag en härlig höstbukett från trädgården. Luktärtor och Petunior blommar fortfarande! Härligt!

Trots hösten så kan jag fortfarande plocka in blommor från trädgården och det är så underbart. I går kväll plockade jag en bukett med Hortensia, Syrenbuddleja, Rosenskära och Luktärtor. Perfekt för en liten fin bukett på middagsbordet! Det behöver inte vara så perfekt utan jag tycker om dom lite imperfekta buktterna! Blommor förgyller vardagen! Plockar också hela tiden ormbunksblad för att jag tröttnar aldrig på dom! Ekollon är också fint att sätta in men eftersom dom är farliga för hundar så hoppar jag över dom. Det är ett tips till alla hundägare att ekollon är supergiftigt och perforerar hela levern om din hund börjar äta/tugga på sådant. Direkt dödligt!

I dag skall jag se om jag behöver ”ställa något till rätta” i trädgården. Jag vet att jag behöver städa i orangeriet men vi får se om det blir denna eller nästa helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.