Min nya runda spegel är äntligen uppe!


I dag började vi dagen med att städa i allt byggdamm. För er som byggt innan så förstår ni exakt vad jag menar. När dammet lägger sig överallt och ovanpå det blir det lite rörigt när man håller på att bygga.

Vi har också fått upp vår nya runda spegel i vardagsrummet och det blev så himla bra. Det är fint att bryta av former. Vi bor i ett funkishus där allting mer eller mindre är fyrkantigt och då är det fint med en rund spegel på väggen. Överhuvudtaget är speglar verkligen en detalj i inredningen som gör stor skillnad. Så vill ni lägga till detaljer så är speglar något att fundera över. I mitt matrum skall jag har två stora guldspeglar som jag tidigare hade i vardagsrummet!

Så här fint blev det. Den coola serveringsvagnen har jag köpt på Mio. Lampan i taken är från Louis Poulsen och bordslampan är från Kartell.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_5404-768x1024.jpg

Så skönt att få det gjort och precis när vi var klara så tittade solen fram. Stefan gick ut och fortsatte slipa staket och jag åkte och handlade mat för i kväll! Så skönt att komma hem till ett städat hem!

Hoppas ni också fick lite sol hos er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.