Vår byggnation och planering av det nya fina matrummet


Vår nya utbyggnad i två plan som ni kan följa här på bloggen så skall nedervåningen inrymma ett matrum. Det blir ett stort rum med utgång åt två håll med stora glaspartier. Ett härligt rum för oss och vovvarna, men också när vi har folk här så att vi kan få plats ett rejält gäng! som t e x när min familj kommer och hälsar på!

Jag skall ha en fin soffa som man kan sitta och äta i och som är tillräckligt hög och på motsatta sidan skall jag ha klädda snygga bekväma stolar.

En sak som är elementär i allt jag gör och planerar är förvaring. Det finns en sak som jag aldrig någonsin kan få nog av!? Porslin, så självklart skall även detta matrum ha förvaring av porslin. Vi ligger alltid steget före med all planering så att vi inte glömmer några viktiga detaljer.

I går hittade vi det perfekta skåpet som skall byggas in i väggen. Det ultimata med detta skåp är att det är djupare i den lägre delen och där kan jag då har alla mina tallrikar och stora fat och skålar. I skåpen med glasdörrar är hyllorna av glas, vilket innebär att vi kan sätta fin belysning.

Det kommer troligen bli tre sådana här skåp bredvid varandra! Ohhh det kommer bli så fantastiskt fint!

Det får bli dagens lilla inspiration! Hoppas ni får en underbar måndag. För min del blir det hårt arbete och träning efter jobbet på gymmet! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.