Tavelhyllor med böcker och tavlor!


I min walk-in-closet har jag bland annat tänkt ha tavelhyllor med böcker och tavlor. Jag har ännu inte bestämt exakt var på min långa fria vägg var dom skall sitta. Jag har tänkt att jag skall köpa några fina coffe-table-books som till exempel Chanel Catwalk att sätta på hyllan. Det tillsammans med några andra spännande böcker som jag ser som en present till mig själv. Det är också här en del svart/vita detaljer kommer in för att höja den lite mer färgrika inredningen som jag tänkt ha in min walk-in-closet.

Jag har en sådan liknande tavelhylla i köket i dag med kokböcker, och jag har tänkt göra något likande. Där skall jag ha tavlor med tunna svarta ramar i olika storlekar med svartvita bilder eller citat av något slag! Vi får se hur det blir!

Bild från boken Chanel Catwalk

Att få inreda min walk-in-closet är en dröm som jag haft i många år. Vi har nu äntligen gjort den sista byggnationen på vår tomt med vårt bygglov och det känns så fantastiskt.

Just nu letar jag fina sidentyger att tillverka lampskärmar av och vackra band att sätta på. Jag vill ha den där boudoir känslan även om mitt nya rum är allt annat än litet.

Tyger och tapeter kommer bli en viktig inredningsdetalj i min walk-in-closet eftersom jag denna gång kommer ha alla garderoberna vita! Skall bli så härligt med en ljus och fin walk-in-closet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.