Gips på plats i min walk-in-closet! 1 kommentar


Nu är även gips på plats i min walk-in-closet. Så himla bra känsla, och nu känns det verkligen som ett riktigt rum! Min alldeles egna walk-in-closet som skall inredas så småningom.

Det är alltid nästa steg man ser fram emot, men att sätta gips på väggarna är ändå en härlig känsla. Vi har valt gispskivor som är i en storlek som gör att man inte behöver skära till så mycket. Dom kostar lite mer men i stället tjänar vi in mycket jobb.

Gipsskivor på plats

Att ens föreställa sig att spackla och måla väggar snart känns overkligt. Jag tycker att det går så fort fram.

Leverans av gips

Vi handlar allt vårt byggmaterial HÄR. Helt enkelt för att dom är billigast i alla kategorier. På nätet går det att beställa exakt det man vill ha och en stor fördel är att man kan välja själv i deras webbshop om man vill hämta beställningen eller om man vill att den levereras hem.

Om man beställer på nätet och beslutar vilken typ av leverans man vill ha så får man ta med i beräkningen att om man vill hämta materialet själv så kostar det både tid, bensin och kanske rent av hyra av släp. Man måste alltid sätta det i relation till kostnaden. Att Byggmax har det alternativet tycker jag är fantastiskt! Vi gör både och, lite beroende på vad det är och vad vi gör i projektet just då.

Trevlig personal på byggmax

Personalen är alltid fantastisk och jag tycker att det är så otroligt med tanke på hur mycket människor som passerar där varje dag. Alltid hjälpsamma alltid serviceminded.

Dessutom har Byggmax så mycket bra byggmaterial i övrigt. Vi har hittills köpt allt vårt virke till våra terrasser och staket här. Vi får se hur vi gör med framsidan. Dit har vi inte riktigt kommit ännu. Vi har som det ser ut nu några alternativa idéer!

Nu när gips är på plats i min walk-in-closet är det bara att drömma vidare om nästa steg.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Gips på plats i min walk-in-closet!