I dag har vi fått kallvinden isolerad!


I dag har vi fått vår kallvind isolerad i vår tillbyggnad. Vi har verkligen haft haft ett riktigt proffsigt företag här. Det gick så fantastiskt fort.

Sjömarkens Isolering gjorde isoleringen av vår kallvind på mindre än en timma. Dom kom med en jättestor bil och bara drog ut en slang där bilen var fylld med själva lösullsisoleringen. Jag blev verkligen förundrad hur dom ens kom upp på kallvinden för att göra själva isoleringen. När man gör sprutisoleringen så måste man så klart se vad man gör.

Stor bil fylld med lösull som sedan sprutas in i konstruktionen

Att isolera med lösull är det mest ekonomiska och effektiva sättet att isolera alla konstruktioner. Nu förstår jag verkligen det när jag själv har sett hur det går till och hur fort det gick.

Detta fungerar både på nybyggnation eller om du renoverar. Om du behöver tilläggsisolera vinden med lösull så att du sparar både pengar på själva isoleringen och utöver det energi långsiktigt. Det är också bra om du till exempel har problem med kalla, dragiga golv? Genom att sprutisolara så får du inte bara den bästa, men också den smidigaste lösningen. Så har ni behov av isolering eller tilläggsisolering av väggar, golv eller tak. Ta kontakt med Sjömarkens Isolering för jag kan verkligen rekommendera detta företag.

Så här går lösullsisolering till

Så hur gick det till då. Jo, de skar upp plasten så att en av killarna kunde klättra upp mellan glesen som sitter 30 cm cc. Fyllde utrymmet och tejpade sedan igen där de skurit upp plasten med specialtejp.

Lösull sprutas upp på vinden med hjälp av en slang

Så har ni behov av lösullsisolering som sprutas in så skall ni ringa till detta företag. Dessutom kom dom på utsatt tid och var till och med lite tidigare! Dom slösade verkligen inte med tiden utan var supereffektiva. Så nu är taket klart och det är dags att sätta takplattor så fort gipset på väggarna är satt. Det går verkligen framåt nu!

Det är sådana här proffsiga företag man vill använda!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.