Inredningen i min Walk-in-closet


Jag har nu bestämt inredningen i min nya walk-in-closet och hur mycket garderober som min nya walk-in-closet skall ha. Som jämförelse med vad jag har i dag så har jag en garderobsvägg i min nuvarande walk-in-closet på 3,5 meter. I min nya walk-in-closet kommer det att bli hela 9 meter med förvaring i form av 60 cm djupa garderber. Det blir alltså en enorm skillnad.

Inredning i min nya walk-in-closet

Utöver det så finns det så finns ytterligare en vägg kvar på 5,5 meter där det finns en dörr och där skorstenen från undervåningen går upp. I inredningen i min nya walk-in-closet har jag tänkt en kombination med spegel/ speglar, tavlor och eventuellt en väsk-vägg. Där skall jag även ha mina fina lampetter som jag fyndade i går på loppis. Du hittar dom HÄR. Mina specifika ideér är många men ni får se dom efter hand.

Alla väggar som man ser skall tapetseras! Tapeter gör så stor skillnad i relation till målade väggar. Golvet kommer troligen bli detsamma som i övriga huset för att få det enhetligt.

Vid fönstret skall det vara ett mellanrum mellan väggen och innan garderoben börjar för att jag skall kunna skjuta gardinen åt sidan om jag vill.

På balkongen skall det vara en liten möbel där man kan ta en kopp kaffe i solen när andan faller på!

Möbler i min walk-in-closet

Jag skall ha en schäslong mitt i rummet med ett sidebord bakom i rätt höjd för att ha lite blommor och annat jag vill ha framme! Letar fortfarande efter det perfekta bordet men jag vet exakt hur jag vill att det skall se ut. Har ännu inte riktigt bestämt mig om jag vill ha en ö i mitten med möjligheter till förvaring.

Tapeter även i garderoberna

Sedan kommer vi till kapitlet tapeter. Förutom att tapetsera alla väggar så har jag även tänkt att tapetsera alla ryggar på garderoberna. Det skall tapetseras i alla dom garderober där det kommer hänga kläder. Jag skall nämligen inte ha några dörrar på garderoberna. Alla garderober skall vara vita. Jag har nu haft en mörk garderob i många år och nu är det dags för någonting annat.

Så här fint kan det bli när man tapetserar bakom hyllor. Här extra effekt eftersom hyllorna är i glas.

Det var lite hur jag tänker, men än är det långt i från färdigt! Så spännande nu att se allting växa fram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.