Fynda på loppis till inredningen du drömmer om 3 kommentarer


I dag kände jag redan på morgonen att jag måste göra en liten loppisrunda. Jag har några saker jag letar och varför inte fynda på loppis till inredningen du drömmer om. Till min nya walk-in-closet söker jag lampetter som skall vara lite äldre men skall sedan få en liten touch av min kreativitet! Dessa coola lampetter hittade jag i dag.

Jag har nämligen tänkt att hitta en eller flera lampetter som jag skall tillverka egna lampskärmar till. Eftersom jag själv tillverkar lampskärmar så blir det en enkel match. Loppis är det perfekta stället att leta! Den som söker han finner, och det gjorde jag verkligen i dag.

Att jag hittade jag dessa fina lampetter för endast 20 kr dessutom. Det är helt otroligt! Kan ni tänka! Inredningen du drömmer om behöver inte var dyr. Det är precis detta jag menar när jag säger att det är viktigt att planera och på så sätt kan du leta på olika ställen efter det du söker. Det är då man kan göra riktiga fynd.

Läs gärna inlägget ”Hur man mixar färg och mönster HÄR”. Där har jag beskrivit vikten av att planera när man inreder så att man kan leta efter rätt saker under tiden.

Elen är trasig på båda lampetterna, men inget som bekymrar mig. Det fixar jag lätt själv!

Ett av många knep när det gäller inredning för att få till det där ombonade känslan, är att blanda och skapa kontraster. Då kan just gammalt och nytt vara en sådan kontrast. Då menar jag så klart gammaldags och modernt i detta fallet för att jag skall uttrycka mig mer i klartext.

Jag är så himla nöjd med mitt fynd och priset tycker jag fortfarande är helt galet! Det är näst intill löjligt billigt!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Fynda på loppis till inredningen du drömmer om