Nu har min nya walk-in-closet väggar!


I helgen har jag jobbat må ni tro. Nu har min nya walk-in-closet väggar. Jag var uppe tidigt i lördags och hämtade gips. Innan dess hade Stefan hämtat OSB skivor som är en träfiberskiva. Det bli OSB-skivor i hela rummet. Detta gör vi för att vi skall kunna skruva var vi vill i väggarna utan att plugga! Det vill säga, att det finns något i trä bakom att skruva i om man vill.

Jag ser verkigen fram emot nästa steg. Det är en härlig känsla att se väggar komma på plats och det kommer bli ännu häftigare när gips och tak kommer på plats.

I dag måndag så skall Stefan fixa så att taket sprutisoleras! All el är redan dragen och nästa sak som skall göras är att gips skall komma på plats. Tänk att de ”riktiga” väggarna snart är på plats! Så härlig känsla!

Jag drömmer vidare och ni såg väl dom fina lampetterna jag fyndade på loppis i helgen? Om inte så hittar ni det inlägget HÄR. Jag är så sugen på att göra nya lampskärmar men jag får vänta en vecka tills jag har semester och därmed lite mer tid. Jag tycker det skall bli så härligt att få inreda detta rum.

Äntligen en walk-in-closet med väggar

Här nedan ser ni en bild på där skorstenen kommer upp och går vidare upp på taken.

Här kommer skorstenen upp för den nya öppna spisen vi bygger i vårt nya matrum

Nu kommer jag närmare målet att inreda min walk-in-closet

Jag har även börjat titta på tapeter och tyger och jag har en plan. Det finns dock några detaljer som jag ännu inte är helt säker på men jag vet precis hur min egen process funkar så det är snart klart! Så fort det är det så skall jag presentera min plan för er. Det är lite som att lägga pussel.

Trots att vi har byggt mycket och renoverat flertalet lägenheter och ett sommarhus så är det varje gång lite av en overklighetskänsla! En härlig sådan måste tilläggas! Nu när min nya walk-in-closet har väggar så känns det närmare målet på något vis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.