Nya loppisfynd som jag blev kär i!


I går eftermiddag tog jag en liten tur till en butik för att se om det fanns något fint loppisfynd! I bland hittar man ingenting och andra gånger känns det som man hittar skatter! Jag gjorde nya loppisfynd som jag blev kär i. Visst är det härligt att det som ingen annan vill ha är något som jag blir förälskad i!

Lite trasiga och jag fick leta efter den andra rosen i säkert 30 minuter. Ville vara säker på att den inte bara låg där någonstans. Mitt letande gav resultat. Jag hittade rosen. En sådan ros är nämligen inte helt enkelt att återskapa! Att elen är trasig gör mig ingenting. Tror jag kommer ta bort den och använda dom som ljusstakar!

Just nu när jag skall inreda min walk-in-closet så leter jag efter detaljer som skall förhöja den annars moderna walk-in-closet. Jag vill ha en lyxig känsla med färg. Det är inte helt säkert att dessa får vara med i min walk-in-closet, men när jag hittar detaljer som jag älskar så köper jag dom för jag vet att om jag tycker om dom så kommer dom få en plats någon annanstans.

När jag köper loppisfynd så är också sannolikheten stor att jag gör om dom. Jag är av den bestämda uppfattningen att saker skall användas och inte nödvändigtvis sparas i det skick dom är. Det är då det ofta blir slängt!

Boss var inte lika förtjust i dessa lampetter

En som inte helt var med på noterna i går var Boss. Han är som alltid med mig, och han tyckte inte om att jag ägnade tid åt detta. Utan hela tiden när jag försökte ta ett foto så kom man där med sin tass. Det betyder HALLÅ ser du inte mig! Så gullig!

Hela tiden viftandes med tassen för att söka min uppmärksamhet!

Så himla gullig han är. Krafsade på ljustakarna!

Ni kanske minns hur de i metall såg ut som jag köpte härom dagen. De ser ut så här! Ni hittar det inlägget HÄR

Så det finns vissa likheter med rosen och rutorna! Fint. Detta skall bli något riktigt bra! Jag är så nöjd med mig själv! Det gäller som sagt att titta förbi allt skräp man ser, inte alltid så lätt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.