Middag i orangeriet en helt vanlig lördag!


I går jobbade Stefan med öppna spisen i vår utbyggnad hela dagen. Jag frågade Stefan vad han önskade sig till middag? Hans önskan var Flygande Jakob, så det fick det bli! Så här kommer vår middag i orangeriet en helt vanlig lördag. Älskar att duka och äta här ute och får aldrig nog!

Jag gjorde också fint i orangeriet och på insidan i huset och plockade ännu mer blommor på min promenad med vovvarna. Vi har några turer jag och vovvarna som går förbi speciella ställen där jag kan plocka blommor!

Ni ser även de två små blårutiga tallrikarna med kyckling till vovvarna. Dom är alltid med!

Så här blev det i orangeriet. Stefan tycker i bland att han inte får plats, men samtidigt tycker han att det blir fint så klart! I dag blev det tallrikar från Designers Guild med limegula kanter! Fina!

Så här blev det med alla luktärtor på bordet! I orangeriet så byter jag ut dom ungefär var tredje dag!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC00495-1024x685.jpg

Det finns INGEN blomma som överträffar luktärtor!

Till dessert önskade han sig chokladpudding/mousse som jag gjorde när jag överaskade honom med en trerätters middag härom sistens. Jag ville dock skoja till det lite så jag gjorde rosa grädde. Bara några droppar karamellfärg i grädden när man vispar så blir det så här fint! Visst blir man glad bara av att titta på den! Eller också är det bara jag som är ovanligt fånig!

Vovvara vill också ha middag och dessert

Vovvarna är som vanligt med på middagen. Dom fick varsin tallrik med bara kyckling, och till dessert så spritsade jag dom varsin rosa gärddblomma på ett fat! Vovvar vill också ha fint! Dom ser i alla fall nöjda ut. Kanske för att dom tror att dom skall få desserten på bordet!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC00537-1024x685.jpg

Även vovvarna fick dessert. Boss tjuvstartade lite men jag kunde inte bli arg på honom. Så söt och sedan helt rosa om munnen! Svårt att säga att man inte har rört grädden då!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC00520-1024x685.jpg

Väntar på Stefan och kikar när han kommer så man kan få börja på sin dessert! Gulligt!

Det var vår lilla middag under gårdagen. För mig personligen så är dukningen och allt fix runt omkring det som gör hela middagen. Jag njuter när det är vackert runt omkring mig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.