Matbord till vårt nya matrum!


Just nu håller jag på att leta efter ett matbord till vårt nya matrum. Jag scannar marknaden på det perfekta bordet/ borden. Jag vet vad jag vill ha men försöker också tänka smart och lägga pengar på rätt saker.

Ett bord som jag har hittat som jag tycker är fint är detta. Vi behöver nämligen ett matbord som är minst 3 meter långt. Jag vill inte ha ett för brett bord. Det skall se nätt ut men ändå fylla sin funktion. Så himla roligt att leta tycker jag! En av mina favoritsysselsättningar.

Att hitta det perfekta bordet eller borden

Det skulle innebära att jag behöver två av borden nedan. Deta bord har i sin tur en gömd iläggsskiva och här nedan ser ni båda bilderna. Först när bordet är utan iläggsskiva och är 155 cm långt.

INGATORP utdragbart bord svart 155 cm 215 cm 87 cm 74 cm
Ett matbord med iläggsskiva

Här nedan ser ni när bordet har iläggsskivan utfälld som är gömd i bordet. Det betyder att när jag har mycket gäster så har jag ett bord som kan bli 4,30 om jag har två likadana bord. Det kommer bli hur bra som helst! Dessutom så kommer det se coolt ut med två bord. Jag har dock fortfarande inte bestämt vilken färg bordet skall ha! Det kommer senare när jag vet vad jag skall ha för möbler.

INGATORP utdragbart bord svart 155 cm 215 cm 87 cm 74 cm

I mitt nya matrum skall jag ha en liten känsla av modernt med en kontrast av gammaldags för att hitta den där riktigt rätta känslan!

En sak vet jag, och det är att detta skall bli ett matrum med plats för många! Jag vill ha möjligheten att kunna ha många middagsgäster. Jag skall göra hela nedervåningen till en plats för umgänge. Sedan kan jag bjuda hela tjocka släkten på middag där alla kan sitta vid samm bord! Det ser jag fram emot!

Jag ser också fram emot att kunna gå ut på terrassen vi skall bygga på framsidan av huset. Det kommer bli en sådan härlig känsla. Det kommer också bli väldigt sköna hörnor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.