Accessoarer att älska!


I dag hämtade jag ut mina fina nya skal till telefonen. Tänk att något så enkelt som en accessoar till telefonen kan göra mig så löjligt glad. Älskar att kombinera fina accessoarer med min klädsel.

Kanske handlar det om att jag inte längre har så mycket smycken. Själv tycker jag det där går i vågor och jus nu är jag inne i en period när jag inte har smycken nästan alls.

Hur som helst så beställde jag två fina skal till min nya Iphone XS Max, som jag för övrigt ÄLSKAR! Det ena skalet i svart/vitt som man kan använda till allt. Det andra telefonskalet går i brun/orange/gula toner som jag kan använda till några av mina senase outfit! 🙂

Jag tycker att det är roligt att byta skal men det är inte alltid jag har tid att göra det. Självklart är det alltid roligt att ha skal som matchar när man skall göra något särskilt och man har klätt upp sig.

Sedan har jag mina julklappsskal, ett i marmorerat grönt och ett plånboksskal helt i svart! 🙂

I min nya walk-in-closet så lurar jag på en förvaring för mina skal så att jag enkelt och smidigt kan byta skal till dagen outfit! Det skall finnas förvaring för bälten, smycken, väskor och mobilskal!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.