Älskar att sätta ihop kläder i set!


Sista tiden tycker jag fått en förklärlek för att sätta i hop set för att visa er. Som ni vet handlar jag alltid i set, men jag brukar inte visa för er hur jag tänker när jag handlar men nu har jag hittat en ny liten hobby som dessutom möjligör att visa det för er. Genom att göra små fina moderepotage! Fantastiskt roligt, i vanliga fall gör jag det i mitt huvud men jag måste ju visa er!

Har ni sett den helt ljuvliga känningen i spets i rosa, marin och vinröd och så bootse, som är tuffa och en total kontrast! Älskar det. Älskar att ha mobilskal som jag kan kombinera till mina kläder! Örhängen tog jag med fast jag använder aldrig det själv för jag tycker inte om det, men jag tycker dom är vackra!

pretty-home-blog-fashion

1. Klänning II 2. Örhängen II 3. Väska II 4. Mobilskal II 5. Boots II 6. Mobilskal II 7. Jumpsuit II 8. Klocka II 9. Mobilskal II 10. Väska II                   11. Ballerinaskor II 12. Klänning II 13. Jumpsuit II 14. Klackskor II 15. Fuskpäls

När jag köper kläder så köper jag dom i ett syfte att kunna använda dom till myckat annat och det är något som jag funderar på innan jag handlar. Det är enkelt att göra impulsköp och det gör jag inte sedan väldigt många år tillbaka utan jag tänker alltid igenom vad jag skall kombinera mina kläder med. Då blir det gamla nytt och jag kan ha många fler kombinationer!

Den härliga jumpsuiten som är nummer sju bar Charlotte Perrelli på ett av sina framträdande och hon bär den på ett foto i sitt instagram om ni är nyfikna på den. Supersnygg!

Älskar set och älskar att ha både snygga skor med lite högre klack men att kunna bli lika snygg i lite bekvämare skor är ett måste! Då behöver man inte plåga sig en hel kväll, utan kan byta efter ett tag! 🙂 Hoppas ni gillar mina set.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.