Bästa stället att handla schampo, hårspray och conditioner


Jag har lite olika ställen jag handlar på nätet beroende på vad jag handlar! Det kan skilja bara mellan hårschampo och parfym. Det handlar jag på olika stället för att jag helt enkelt alltid försöker hitta det billigaste stället.

Just nu, och det kan variera i tiden, handlar jag saker för mitt hår HÄR. Helt enkelt för att dom har de bästa priserna för det jag gillar.

Jag köper alltid Sebastians Hydre både Schampo och Conditioner. Dom köper jag med 1000 ml och så har jag pumpar som jag har i duschen. Det blir väldigt bra pris och dom räcker ca 1 år ni hittar dom HÄR I DUO. Så himla bra för då behöver jag inte fundera på att schampot snart tar slut för det gör det inte.

Jag köper även Sebastians hårspray som heter Re-shape för att det helt enkelt inte finns något bättre. Just detta hårspray är inte för hårt och inte för mjukt. Det är helt enkelt bäst och ni hittar det HÄR.

Jag brukar även köpa ett spray för styling som kommer från Davines som ni hittar här och som heter ”more inside” HÄR. Det hjälper till med styling när det är fuktigt ute så försvinner inte lockarna då den skyddar mot luftfuktighet. Väldigt bra! Ni måste testa för det fungerar verkligen.

Nu när jag skulle ut och resa så passade jag på att samtidigt köpa små flaskor med Sebastian Hydre Schampo och Conditioner för att jag vill ha små så jag kan ta med dom i handbagaget. Dom innehåller bara 50 ml och har en stor skruvkork vilket gör att dom är påfyllningsbara. Perfekt när man reser mycket.

Det var lite tips från mig och ni hitter webshoppen HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.