Världens underbaraste tyg med kaffekoppar! 2 kommentarer


I början av denna veckan så beställde jag tyg via en butik på nätet. Jag skall nämligen sy nya fina vårgardiner till mamma och hennes nya lägenhet. Just nu har hon lite tillfälliga gardiner som skall tas ner så fort jag är klar!

Jag ville vara säker på att hinna få tyget innan jag reste till Kina eftersom jag verkligen ville se det i verkligheten så det verkligen var så fint som jag hoppades.

Jag missade precis leveransen till dörren igår, och det stod då på sms jag fick, att den skulle levereras nästa vardag! Ahhhh, då är jag i Kina!

Som tur var så fick jag ett sms tidigt på lördagsmorgonen att jag istället kunder hämta ut det via ett ombud.

Skyndade för att hämta paketet. Det jag var mest orolig för var att tyget inte skulle vara av bra kvalitet och/eller att mönstret skulle vara för litet.

Tyget var PRECIS så fint som det såg ut i webshoppen! Så himla glad!!! Mamma kommer bli superglad. Nu skall dom bara sys också, men det får jag göra när jag kommer hem från min resa. En ny gardinstång är redan inköpt och ligger nu och väntar. Sedan skall vi upp och montera alltsammans så fort gardinerna är klara!

Färgerna är helt perfekta!

Som ni ser är kopparna ganska stora, precis så jag ville ha det, och för att ni skall få en uppfattning så lade jag min hand bredvid en kopp nedan!

Jag skall sy en längd till varje sida på fönstret. Mamma har en balkongdörr i köket ut till en underbar inglasad balkong. Sedan skall jag göra lite roliga detaljer som gardinband som man kan knyta om längderna. Någon liten kappa mellan gardinlängderna och förhoppningsvis så blir det även ett par dukar. Jag skall göra så som jag vet att min mamma blir glad av. Jag blir glad av att hon är glad…och det är hon typ alltid och har alltid varit! 🙂

Så himla nöjd med tyget. Har verkligen letat både i butiker, IKEA, i ett antal textilbutiker och inte hittat något som var riktigt bra. Hade tänkt välja ett Designers Guild tyg från början, men just det tyget jag ville ha hade gått ur produktion och då blev det plötsligt så svårt men nu är jag så himla nöjd!

Hoppas ni får en underbar söndag! Nu skall jag strax resa den långa vägen till Kina!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Världens underbaraste tyg med kaffekoppar!