Dagens outfit!


I dag blev det ett säkert kort. Jag kommer springa omkring en del i dag. Jag tycker så himla mycket om modet nu att man även kan ha ”snygg sneakers” till klänning. Jag har därför investerat i ett antal snygga sneakers för att kunna passa ihop dom med klädsel, och i dag blev det vita/natur från Michael Kors.

Klänningen är en av mina absoluta favoriter från Michael Kors med vita pärlor fastsydda i midjan. Älskar den och den är dessutom underbar att ha på sig.

På senare tid har jag blivit förundrad över märken jag tidigare sålt som inte alls håller samma kvalitet som t e x Michael Kors men de har mage att höja priserna rejält. Jag tänker på Pernilla Wahlgren Collection. De tar lika mycket för sina klänningar som Michael Kors gör och då kan jag säga att det är en enorm skillnad på kvalitet! Går inte ens att jämföra. Märkligt tycker jag! Det är helt ok att höja priser om man anpassar kvaliteten därefter, men om man inte gör det så känns det inte ok! Så med det sagt så älskar jag de klänningar jag har från Pernilla Wahlgren men jag tänker inte köpa klänningar för dyra pengar som inte ens håller en säsong. Så där fick ni svaret på varför jag inte längre visar outfits med klänningar från Pernilla Wahlgren Collection. Synd tycker jag, det är att lura sina kunder.

img_8295

Nagellack blev rosa igen och jag målar alltid både tånaglar och händerna. Fint om det matchar tycker jag. Även om ingen annan ser det så ser jag, och det är det som är det viktiga tycker jag. Jag gör det inte för andra!

img_8288

Min blå skinnjacka kommer från Ganni och klänning och skor från Michael Kors. Hoppas ni får en bra dag. Tisdag och jag skall välja restaurang för morgondagen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.